DESPRE NOI : siteul www.accesoriidecorative.ro este proprietate personala Bucur Iulia Alina, dat in folosinta si exploatare Societăţii Unic Security SRL, Sibiu. Datele de identificare  firma:

         Adresa: Sibiu, Str. Charled Darwin, nr 21

         Număr de ordine în Registrul Comerţului: J32/493/2008

         Cod unic de înregistrare: 23554315

         Atribut fiscal: RO

Pentru a ne contacta, vă rugăm folosiţi formularul sau numărul de telefon afişat în pagina de contact.

PREŢUL PRODUSULUI: Preţul afişat pe site este preţul  produsul propriu-zis+ TVA si  nu conţine cheltuielile cu transportul. Cheltuielile de transport sunt evidenţiate în categoria TRANSPORT. Preţul produsului este compus din preţul de achiziţie al obiectului, cheltuieli (cu salariaţii, cu transportul mărfii la sediul firmei, cu sediul, cu taxe, cu materiale de consum pentru accesorizare), manopera pentru accesorizarea anumitor produse si TVA. Cheltuielile cu ambalarea sunt suportate de către firma noastră.

DESPRE PRODUSE: magazinul on-line conţine trei categorii de produse, adică articole ale unor producători renumiţi, de import/ autohton (HERLITZ, BRIO, NATURAL PRODUCT etc.), ARTICOLE ACCESORIZATE ( adică articole de import accesorizate de către noi) şi ARTICOLE HANDMADE.

PRODUSELE ACCESORIZATE ŞI HANDMADE

   Produsele cu ponderea cea mai mare in site sunt Scobitorile cu Stegulet, autohtone sau de import.

   Despre produsele pe care le comercializăm putem spune multe, dar vom face referire doar la cele accesorizate şi lucrate manual de noi. Astfel, vă punem la dispoziţie produse originale, reproduceri ale unor imagini fără drept de autor sau combinaţii ale acestora. Materialele folosite în procesul de accesorizare şi cel de creare sunt de foarte bună calitate, rezistente la apă, la factorii externi şi nu sunt toxice.

   Obiectele create nu sunt în număr mare, ceea ce înseamnă că fiecărui produs i-am acordat o atenţie aparte şi puţin din sufletul nostru. Tot aici găsiţi şi obiecte UNICAT. Produsul care poartă marca PRODUS UNICAT vă garantează că dumneavoastră sunteţi singurul proprietar al acelui produs. Aşadar, toate articolele proprii, cumpărate de la noi, au câte o etichetă care atestă ca produsul nostru este original. Pentru orice reproducere a unui obiect de pe site-ul nostru, nu ne asumăm răspunderea.

Spre mulţumirea dumneavoastră, acceptăm idei, sugestii de realizare a unui produs personalizat. Dacă doriţi să faceţi cuiva drag un cadou deosebit, puteţi să ne trimiteţi ideea dumneavoastră, iar noi o realizăm în cel mai scurt timp.

 La cererea dumneavoastră, orice produs propriu de pe site poate fi modificat după dorinţa dumneavoastră.

 Oferim produse și serviciii de calitate.

STOCURILE

Se actualizează pe site lunar, pentru a fi cat mai reale, dar pot aparea discrepanţe între stocul real si cel afişat. Nu putem garanta disponibilitatea tuturor produselor afişate, uneori acestea fiind vândute în interval de câteva minute. Ne rezervăm dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă, nu este în stoc, nu se mai fabrica sau pentru oricare alt motiv şi vă promitem că vom face tot posibilul să vă oferim o alternativă echivalentă sau superioară la un cost similar.

În cazul în care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja, dar nu şi alte despăgubiri. Valoarea maxima a obligaţiilor magazinului on line faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumelor încasate de firmă de la acest client.

Echipa noastră

Suntem o echipă formată din oameni reponsabili, cu inițiativă, deschiși la sugestiile clienților. Noi punem pe primul loc nevoile și mulțumirea clientului, fiind atenți ca acesta să platescă pretul corect pentru produsele noastre.