Transport  și livrare

Curieri

Livrarea se face la uşa dvs. sau la Oficiul Poştal arondat domiciliului. Pentru livrările în tară, costul expediţiei este calculat automat la sfârşitul comenzii  şi livarea se face cu serviciul de curierat ales de dvs, respectiv  Fan Courier și Sameday. La cererea dvs. se pot folosi şi serviciile altor companii de curierat rapid. Pentru aceasta vă rugam să ne contactaţi sau să specificați la Observații, in mesaj acest lucru.

Pentru comenzile efectuate  care depăşesc valoarea de 10000 RON(exclusiv TVA), costul livrării este GRATUIT, fiind suportat de către firma noastră.

Costuri

Fan courier ( preţ calcuat la 1kg), pentru fiecare kg în plus se plăteşte 1.5ron cu TVA.

  1. Transport 24 RON (plătiţi doar costul transportului, plata produselor se face la Oficiul Băncii Transilvania sau oricare alta aleasă de dvs.)
  2. Transport cu Ramburs 34RON ( Ramburs înseamnă că aţi ales să plătiţi valoarea produselor la curier( Urgent Curier) la ridicarea coletului. Acest lucru presupune că plătiţi curierului produsele, transportul propriu-zis şi valoarea Ramburs.

Sameday ( preţ calcuat la 1kg), pentru fiecare kg în plus se plăteşte 1.5ron cu TVA.

  1. Transport 24 RON (plătiţi doar costul transportului, plata produselor se face cu OP sau CARD)
  2. Transport cu Ramburs 34RON ( Ramburs înseamnă că aţi ales să plătiţi valoarea produselor la curier, la ridicarea coletului. Acest lucru presupune că plătiţi curierului produsele, transportul propriu-zis şi valoarea Ramburs.
  3. LOCKER Sameday- ridicati personal coletul de la Lokerul ales de dvs.Primiti pe telefon un cod de deblocare a lockerului. Costul este de 12 ron. Este valabil doar la plata cu cardul.

Vă vom trimite SMS cu costul exact al transportului în funcţie de greutatea coletului sau zona geografica.

Livrarea

Termenul de livrare se socoteşte de la data confirmării comenzii şi stocului în urma unei comenzi ferme (aceste termene se pot mări în funcţie de stocul de marfă).

Fan Courier/Sameday : Coletele se livrează în termen de maxim 48h pentru comenzile preluate de luni până vineri şi maxim 48h - 60h pentru comenzile preluate în zilele de sâmbată indiferent de localitatea de destinaţie.

În urma expedierii coletului vă vom trimite un SMS cu numărul AWB.

Informaţii finale

Produsele sunt transportate în condiţii optime şi vă vor fi livrate împreuna cu chitanţă şi factură. Vă rugăm să verificaţi integritatea coletului în momentul recepţionării acestuia.Dacă există semne de deteriorare mecanică sau ambalajul este deteriorat de fluide.În acest caz, aveţi dreptul de a refuza coletul, dar aveţi obligaţia de a semnala în scris pe AWB acest lucru (refuz primire colet deteriorat). Orice reclamaţie ulterioară nu va mai fi luată în calcul.

Livrarea în condiţii optime a coletului revine în sarcina transportatorului, iar ambalarea produselor din interior aparţine magazinului accesoriidecorative.

 Pentru întrebări sau reclamaţii vă rugăm să ne contactaţi în cel mai scurt timp.