Transport  și livrare

Curieri

Livrarea se face la uşa dvs. sau la Oficiul Poştal arondat domiciliului. Pentru livrările în tară, costul expediţiei este calculat automat la sfârşitul comenzii  şi livarea se face cu serviciul de curierat ales de dvs, respectiv Poşta Română, Fan Courier sau Urgent Curier. La cererea dvs. se pot folosi şi serviciile altor companii de curierat rapid. Pentru aceasta vă rugam să ne contactaţi sau să specificați la Observații in mesaj acest lucru.

Pentru comenzile efectuate  care depăşesc valoarea de 10000 RON(exclusiv TVA), costul livrării este GRATUIT, fiind suportat de către firma noastră.

Costuri

Poşta Română ( preţ calcuat la 1kg), pentru fiecare kg în plus se plăteşte 2.65ron cu TVA.

  1. Transport  2,65RON (plătiţi doar costul transportului, plata produselor se face la Oficiul Băncii după confirmarea comenzii)
  2. Transport cu Ramburs 12-25RON ( Ramburs înseamnă că aţi ales să plătiţi valoarea produselor la curier( Poşta Română) la ridicarea coletului. Acest lucru presupune că plătiţi curierului produsele, transportul propriu-zis şi valoarea Ramburs.

Urgent Curier ( preţ calcuat la 1kg), pentru fiecare kg în plus se plăteşte 1.12ron cu TVA.

  1. Transport 15RON (plătiţi doar costul transportului, plata produselor se face la Oficiul Băncii Transilvania sau oricare alta aleasă de dvs.)
  2. Transport cu Ramburs 24RON ( Ramburs înseamnă că aţi ales să plătiţi valoarea produselor la curier( Urgent Curier) la ridicarea coletului. Acest lucru presupune că plătiţi curierului produsele, transportul propriu-zis şi valoarea Ramburs.

Vă vom trimite SMS cu costul exact al transportului în funcţie de greutatea coletului.

Livrarea

Termenul de livrare se socoteşte de la data confirmării comenzii şi stocului în urma unei comenzi ferme (aceste termene se pot mări în funcţie de stocul de marfă).

Urgent Curier : Coletele se livrează în termen de maxim 24h pentru comenzile preluate de luni până vineri şi maxim 36h - 48h pentru comenzile preluate în zilele de sâmbată indiferent de localitatea de destinaţie.

În urma expedierii coletului vă vom trimite un SMS cu numărul AWB.

Poşta RomA: Coletele se livrează în termen de 4-6 pentru comenzile preluate de luni până vineri şi maxim 7zile pentru comenzile preluate în zilele de sâmbată indiferent de localitatea de destinaţie.

Informaţii finale

Produsele sunt transportate în condiţii optime şi vă vor fi livrate împreuna cu chitanţă şi factură. Vă rugăm să verificaţi integritatea coletului în momentul recepţionării acestuia.Dacă există semne de deteriorare mecanică sau ambalajul este deteriorat de fluide.În acest caz, aveţi dreptul de a refuza coletul, dar aveţi obligaţia de a semnala în scris pe AWB acest lucru (refuz primire colet deteriorat). Orice reclamaţie ulterioară nu va mai fi luată în calcul.

Livrarea în condiţii optime a coletului revine în sarcina transportatorului, iar ambalarea produselor din interior aparţine magazinului accesoriidecorative.

 Pentru întrebări sau reclamaţii vă rugăm să ne contactaţi în cel mai scurt timp